El portal de l'espectacle

Contacta directament amb
Clown Music Festival
Problemes de pressupost:
Fes una oferta!

Anunci publicat el 11/02/2013 - 2357 visites / 0 usuaris subscrits
Clown Music Festival

Clown Music Festival

Contacte:
Enviar e-mail
Veure telèfon
Visitar web

Província d'origen: Barcelona
Actua a: Andalucía, Aragón, Asturias, Canarias, Cantabria, Castilla - La Mancha, Castilla y León, Cataluña, Ceuta, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galicia, Illes Balears, La Rioja, Madrid, Melilla, Murcia, Navarra, País Vasco

Aquest espectacle és un espectacle d'animació infantil amb la particularitat que els seus components son dos pallassos. La diversió està assegurada en un espectacle ple de sorpreses.
En Xiscu Xarelo i la Tona Gonsales dos pallassos amb una gran trajectoria es disputen el protagonisme d'aquest espectacle.
Els dos formen part de la Companyia de Pallassos i Espectacles Tres Per Res, amb la qual han recorregut tot Espanya portant el seu particular univers carregat de color i de rialles.
El Clown Music Festival és un espectacle per disfrutar en familia.
Te un començament amb gags de pallasso, aquest començament dona pas a l'animació amb la música els balls etc.... Els gags continuen entre canço i canço, i així fins al final on una espectacular pluja de confetti i globus gegants donaràn el toc final.
La durada de l'espectacles és de 75 minuts aproximadament.

Comparteix aquesta pàgina

OPINIONS (0)

No hi ha opinions, sigues el primer a donar la teva

+ publicar una opinió


ALTRES ESPECTACLES RELACIONATS (1)

ANIMALADAS

1 component

espectaculo que mezcla el trabajo de Clown con la narración de cuentos tradicionales en lo que nada és lo que parece, El Payaso Xiscu Xarelu mete en una misma coctelera un puñado de cuentos para agitarlos y preparar un delicioso coctel de diversión.