El portal de l'espectacle

Contacta directament amb
ralet ralet animació infantil - duet -
Problemes de pressupost:
Fes una oferta!

Anunci publicat el 13/03/2013 - 2080 visites / 0 usuaris subscrits
ralet ralet animació infantil  - duet -

ralet ralet animació infantil - duet -

Contacte:
Enviar e-mail
Veure telèfon
Visitar web - facebook - myspace

Província d'origen: Barcelona
Actua a: Cataluña, Comunitat Valenciana (Castellón)

Duet professional format a BCN l’any 2000. Actualment està format per un noi i una noia músics i professors de música.

EXCEL.LENT RELACIÓ QUALITAT- PREU !! Diferents tarifes depenent del tipus d'espectacle i dels gastos de transport.

Els seus espectacles estàn basats amb la música en viu. Porten micros, instrument de vent, guitarra elèctrica (acústica), teclat , percussions, seqüenciador....

La proposta ,que s’adapta a les característiques de la festa, consta de:
*presentació dels personatges RA i LET
*cançons i danses, rotllanes i trenets , amb la participació molt activa dels nens.
Pels nens més grandets: rock and roll, concurs de ball amb premi , "toca amb nosaltres", "balla amb nosaltres", "canta amb nosaltres"....
Pels nens petitets: cançons "teatralitzades"- per ex: "L'avi mariner" pescant nens i fent bombolles de sabó amb la pipa- i "mimades "- per ex. cançó que parla d'animalets (lleó, gos, granota, etc... i fent que els nens es posin la "màscara" de l'animal en qüestió, etc...)
*cançons - jocs musicals: "desembolica el regalet", "llença el globus"....
*disfresses, màscares , gags d'humor, concursos, karaoke, ninots, putxunel.lis, glogus , bombolles, obsequis, regals, caramels i ...moltes sorpreses més!!

Actuen tant acústicament com amb equip de so propi i tant en espais oberts com tancats per tot Catalunya. Tenim disponibilitat total. Podem treballar quassevol dia de la setmana. Portem en funcionament diversos espectacles:

1/ “RALET RALET TOTES LES EDATS”:
Pensat per a nens de totes les edats. Molt actiu i participatiu. Ideal per a Festes Majors, Centres Cívics, Escoles, Càmpings, carrers, pavellons, etc…

2/ “RALET RALET PETITET”
Pensat per a nens de fins a 3-4 anys. Més visiual. Ideal per a llar d’infants, escoles bressol, etc…

3/ “RALET RALET FESTES PRIVADES”.
Pensat per a festes particulars amb pocs nens : comunions, batejos, aniversàris, etc…. Acústicament o amb equip de so petit.
Molt actiu i variat: “festa a la carta” , a part de la música, les cançons i les danses…. incorporació de jocs tradicionals (estirar la corda, cursa de cambrés, joc del mocador, etc..), obsequi personalitzat per al protagonista de la festa.

L’equip de so es de qualitat i consta de 2 caixes JBL (dependent del tipus d'actuació) ,taula de so SPIRIT i efectes LEXICON. No porten llums.

Treballen de manera directe amb particulars com a través d'agències artístiques, sent el mateix preu en ambdos casos.

tel 93 284 28 92 entre 9h i 15h SI SALTA EL CONTESTADOR, NO PENJAR I DEIXAR EL MISSATGE, TELF I HORES DE CONTACTE PER POGUER-T'HE TRUCAR!! )

(Important: per certificar l'autentificació de la persona que es posa en contacte, no es dona cap pressupost per correu electrònic, si no hi ha apareix el nom complet del particular o l'empresa de representació, així com el telf.de contacte, i lloc de la possible actuació)
RECALCAR: el myspace i posteriorment el facebook me'l vaig fer per tal d'anar recopilant i "penjant" el que la gent del públic m'enviaba. Penseu doncs, que tot el que hi ha exposat està fet de manera espontànea pels mateixos clients ( mames, professors, nens etc...) amb sencilles càmares de fotos o móvils i quasi sempre sense nosaltres saber que ens estàven fotografiant / gravant !!!! amb la qual cosa ni el só ni l'imatge és de gran qualitat, ni professional, però serveix per fer-se una idea del que pot ser una actuació en directe...

Comparteix aquesta pàgina

OPINIONS (0)

No hi ha opinions, sigues el primer a donar la teva

+ publicar una opinió