El portal de l'espectacle

Contacta directament amb
Flostis Lúdics- Jocs Tradicionals de carrer
Problemes de pressupost:
Fes una oferta!

Anunci publicat el 21/05/2013 - 3811 visites / 0 usuaris subscrits
Flostis Lúdics- Jocs Tradicionals de carrer

Flostis Lúdics- Jocs Tradicionals de carrer

Contacte:
Enviar e-mail
Veure telèfon
Visitar web - facebook - twitter

Província d'origen: Girona
Actua a: Cataluña, Comunitat Valenciana, Illes Balears

ORIGINALS I ATRACTIUS
Pamipipa no és una empresa de lloguer de material lúdic, sinó una companyia d'espectacles que crea i produeix sempre a partir d'idees originals. És per això que, tret de comptades excepcions els jocs que trobareu a FLOSTIS LÚDICS, són dissenyats i construïts per nosaltres mateixos de manera artesana. Sempre utilitzem la fusta com a primera matèria i els acabem amb una gran varietat de colors que aporten al muntatge una estètica molt atractiva.

JOCS SEMPRE EN BON ESTAT
Som conscients de l'important desgast que pateixen els jocs de carrer construïts amb fusta. Podríem haver optat per la fàcil solució dels jocs de plàstic, però hem preferit deixar aquest material per aquells pocs casos en què es fa imprescindible.
Així doncs, hem pres l'opció que ens dóna més feina però la que més ens agrada. I com que volem que tothom gaudeixi dels jocs en bon estat, constantment restaurarem el material i fins i tot, quan convé, els tornem a construir.

ESPAIS ON PODEM MUNTAR ELS FLOSTIS
Podem muntar i utilitzar els jocs en gran varietat d’espais com ara pavellons o envelats, places, carrers, etc. Caldrà que siguin lliures d’entrebancs i elements que puguin resultat perillosos (baranes amb daltabaixos, graons, pendents fortes, etc.). Les places sorrenques no són adients perquè es malmet el material.

ESPAI NECESSARI
Serà necessària una superfície d’aproximadament de 200 a 400m2. Caldrà tenir en compte que no n’hi ha prou amb encabir-hi el material, sinó que haurem de preveure espai per aquells jocs dinàmics que requereixen desembaràs per poder-los utilitzar (xanques, rutlles, diàbolos...)
Per raons de seguretat és molt important que no circuli trànsit de vehicles a l’espai de joc mentre hi hagi la mainada, però tampoc n’hi haurà d’haver durant el muntatge/desmuntatge. Per tant, l’espai de joc haurà d’estar tallat al trànsit i lliure de vehicles estacionats abans de començar a muntar.

Exterior: carrer, plaça, pati etc.
Interior: Envelat, sala polivalent, pavelló, etc.
Superfície recomanada: 400m2
Per a desenvolupar l’activitat correctament caldrà un espai ampli, sense obstacles perillosos per a la mateixa (desnivells, escales, baranes), lliure de vehicles estacionats i net de brossa (caques de gos, vidres, llaunes, etc). Les places sorrenques no són adients per a aquest muntatge. Durant tota l’estona de l’activitat (muntatge i desmuntatge inclosos) no hi podrà circular cap vehicle.
Tanques: Si l’activitat és al carrer, ens caldran 8 tanques que hauran d’estar preparades a la mateixa plaça dels jocs.

ACCÉS I APARCAMENT
És necessari que la furgoneta de la companyia pugui accedir, per a la càrrega i descàrrega, a l’espai on s’hagin de muntar els jocs. L’organització n’haurà de preveure un aparcament a prop. Per raons tècniques és preferible que la furgoneta es pugui quedar a la mateixa plaça.
Dimensions de la furgoneta (fiat Ducato): 5,1m de llarg x 2,2m d’amplada x 2,5m d’alçada.

PRESA DE CORRENT
Ens caldrà una presa d’endoll Shucko de 220V/2000W (amb interruptor de protecció i presa de terra) per a connectar-hi l’equip de so. Si l’endoll no és accessible de terra estant, l’organització haurà de proporcionar una escala.

Comparteix aquesta pàgina

OPINIONS (0)

No hi ha opinions, sigues el primer a donar la teva

+ publicar una opinió


ALTRES ESPECTACLES RELACIONATS (1)

Juegos de Calle Flostis Lúdics

2 components

FLOSTIS LUDICOS son juegos que harán disfrutar a toda la familia, desde los más pequeños hasta los más grandes. Un montaje que reúne juegos de calle, tradicionales, de feria, de cucaña y de mesa.