El portal de l'espectacle

Contacta directament amb
No Clinc Clinc
Problemes de pressupost:
Fes una oferta!

Anunci publicat el 21/11/2014 - 2423 visites / 0 usuaris subscrits
No Clinc Clinc

No Clinc Clinc

Contacte:
Enviar e-mail
Veure telèfon
Visitar web - facebook

Categoria: Espectacles
Subcategories: Teatre
Província d'origen: Barcelona
Actua a: Andalucía, Aragón, Asturias, Canarias, Cantabria, Castilla - La Mancha, Castilla y León, Cataluña, Ceuta, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galicia, Illes Balears, La Rioja, Madrid, Melilla, Murcia, Navarra, País Vasco

L'escena comença amb el músic – titellaire, interpretant un blues amb la seva guitarra. Als pocs compassos apunta el cap d'un personatge, darrera del dia passó seguint el ritme de la música, al cap de pocs segons la música s'ensordeix. Alguna cosa va malament, el personatge “A” (la mateixa mà esquerra del guitarrista amb una bola blanca, col•locada en el polze a manera de cap) s’enfila damunt del dia passó. Lliscant arriba fins al forat de la guitarra, dóna uns cops d'atenció. La mà dreta del guitarrista es transforma en “B” un segon personatge semblant al primer, en la forma no en el caràcter.

A partir d'aquí sorgiran una sèrie de conflictes, on “A” i “B” hauran de posar-se d'acord en:
- Com tocar la guitarra perquè soni bé.
- Quin lloc ha d’ocupar cada mà. (“B” s'emociona en tocar, envaint l’espai del seu company).
- Quin estil? Comencen amb un Blues. L'excitació de “B” fa que el concert no rutlli. Acorden interpretar una relaxada peça de guitarra clàssica. Mi Favorita.

Però en acabar el concert i agrair els aplaudiments del públic, es produeix un nou contratemps, l'impuls de la salutació fa balancejar la guitarra i aquesta cau, quedant cap per vall, amagades les seves cordes. A partir d'aquí, comença un nou viatge a través de la guitarra, a la recerca de les cordes perdudes, on quedarà de manifest que amb l'ajuda mútua, el treball en equip i la solidaritat poden aconseguir-ne les metes més difícils en aquesta vida.

I així serà com els nostres entranyables personatges “A” i “B” recuperaran el “Clinc-Clinc”, el so perdut. Interpretant entre els dos els darrers acords i cloent l’espectacle en bona harmonia.

Comparteix aquesta pàgina

OPINIONS (1)

veure totes les opinions
xxxxx

seo plugin

Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. <a href="http://www.SEORankingLinks.us">Seo Plugin</a> seo plugin http://www.SEORankingLinks.us/

Marcar com a ofensiu

+ publicar una opinió

ALTRES ESPECTACLES RELACIONATS (7)

Poemes visuals

3 components

Jordi Bertran, reconocido como uno de los grandes especialistas en la manipulación de marionetas, títeres y objetos a título internacional, nos muestra en este espectáculo un elenco de personajes caracterizados por letras.

Antología

2 components

Antologia, òpera prima de Jordi Bertran, se estrenó en 1987 y continua en repertorio hasta la actualidad, visitando escenarios de los cincos continentes desde hace más de veinte años. Estructurado sobre la fórmula del cabaret, en Antologia, las escenas se suceden en una estudiada cadencia, fundiéndose el ritmo del propio espectáculo con la carga emocional de cada uno de los personajes recreados por el marionetista, a quienes da vida a través de los hilos: personajes conocidos y presentes en el imaginario colectivo, personajes anónimos inspirados en el mundo del circo, del teatro y de la cultura.

L´Alè dels fils

3 components

El aliento de los hilos, es un divertido espectáculo, que llena cada rincón de la escena de un virtuosismo inusual, fruto de largos años de trabajo. En el escenario cobran vida un conjunto de marionetas en las que cada articulación, control, polea, palanca o contrapeso, han sido construidos para alcanzar una perfección que emocione al espectador. Estructurado bajo la fórmula del cabaret, en El aliento de los hilos, la voz y las canciones escritas en su mayoría por Jordi Bertran, actúan como conductor del entramado de historias que tejen los hilos de los personajes: cada historia una escena, cada escena un impulso, un anhelo, que da vida y movimiento a cada marioneta. Un espectáculo visual en el que la música en vivo, el movimiento, los pequeños conflictos y la poética del gesto son los hilos que cohesionan un espectáculo de nivel internacional.

La sucrera diabètica

3 components

Elena, una hermosa y sinuosa azucarera de plata que se percibe a sí misma como un cacharro rechoncho y oxidado, tiene un marido, Urdo, que la maltrata física y psicológicamente y al cual, sin embargo, ama y justifica. Padece Diabetes y trabaja ocho horas diarias en una pastelería espolvoreando azúcar impalpable hasta que la crisis económica global la deja sin empleo. Posee un marcado sobrepeso que hace imposible cualquier intento por elevar su autoestima. Sin empleo, sin salud, sin belleza, sin amor, sin ganas de seguir adelante… Éstas son las imágenes que genera, sostiene y cree Elena. ¿Será posible que se haga 100% responsable de estas imágenes para deshacerse de ellas? ¿Será posible dejar de culpar al marido, a la enfermedad, al azúcar… a la crisis económica? ¿Será posible dejar de creer y comenzar a crear la salud, la felicidad y el amor para sí misma?

Jordi Bertran i Estem Salvats

4 components

Aquest projecte, materialitzat en un disc i un espectacle, és una creació musical i visual, nascuda dels poemes d’en Joan Salvat Papasseit, poeta català de la Barcelona de principis del segle XX. Si Papasseit es va caracteritzar per la seva espontaneïtat i frescor, Jordi Bertran, Estem Salvats i Mercè Framis procuren ser fidels a aquesta particular forma d’expressió. Una forma de ser plena de vitalitat, il•lusió i, a la vegada, reivindicativa. No és una lluita contra tot plegat; és una constant reivindicació de la bellesa i en favor de les arrels catalanes transmeses mitjançant la cultura la qual inclou la llengua i les tradicions. No tan sols hi trobem la cultura catalana sinó un amalgama de totes aquelles que conviuen amb aquesta. Des d’aquest compendi cultural, és on apareixen els diferents estils musicals entrellaçats formant un característic so ple d’energia. La poesia de Salvat és tant universal que no coneix fronteres formals o estètiques, tal com va ser escrit al diari “La Publicitat” en la notícia de la seva mort el 1924: “(...) Fou la seva poesia que sovint, de tant intensa, anorreà la forma que no pogué encloure-la (...)”. És per això que “Poeta de la Llum” respira jazz, country, pop-rock, rumba i blues amb plena coherència i cohesió marcada pel poder evocador de la seva poesia. Quinze cançons que reflecteixen la frescor de la seva poesia amb unes músiques que jeien adormides entre els versos de cada poema i que Jordi Bertran, el seu compositor, ha sabut honestament destriar. Estem Salvats! va presentar de forma oficial el disc en el marc del Festival Barnasants a principis del 2011. De cara al 2013, el projecte creix amb la incorporació de la Mercè Framis, experta en el teatre d’ombres, que juntament amb en Jordi Bertran i Estem Salvats!, donarà forma plàstica i visual a la llum de la poesia de Salvat Papasseit.

Strada

2 components

Strada es un espectáculo de circo con marionetas y payasos, donde habita la esencia de grandes maestros cómo: Chaplin, Tatí, Fellini, Colombaioni, Tozer, Roser o Pepe Otal. Un legado artístico y humano donde el riesgo y la poética del circo, la ternura de las marionetas y el hecho libertario del payaso, se combinan en un mismo espacio escénico. Strada es un reencuentro con los orígenes del marionetista Jordi Bertran, que junto con otro gran marionetista, Litus Codina, comparten sus experiencias en el escenario más grande y antiguo del mundo: La Calle.

Jordi Bertran & Martinians

5 components

Jordi Bertran, desprès de musicar poemes de Salvat-Papasseit amb Estem Salvats! al disc "Poeta de la llum", hi torna ara amb la formació Martinians, integrada per Dani Moren, Coqui Castells, Ariadna Just i Adrià Heredia, per fer el mateix amb Miquel Martí i Pol en el disc "Abcd martinià Vol. 1". Un disc que inclou cancons amb la primera meitat dels poemes breus que Martí i Pol va anar escrivint a partir de les lletres de l´abecedari, i que estrenen en la 19a. edició del Festival de Cancó d´Autor Barnasants 2014.