El portal de l'espectacle

Contacta directament amb
Suit Blanca (poesia transparent)
Problemes de pressupost:
Fes una oferta!

Anunci publicat el 20/09/2015 - 1175 visites / 0 usuaris subscrits
Suit Blanca (poesia transparent)

Suit Blanca (poesia transparent)

Contacte:
Enviar e-mail
Veure telèfon
Visitar web

Província d'origen: Girona
Actua a: País Vasco, Navarra, Murcia, Melilla, Madrid, La Rioja, Illes Balears, Galicia, Extremadura, Comunitat Valenciana, Ceuta, Cataluña, Castilla y León, Castilla - La Mancha, Cantabria, Canarias, Asturias, Aragón, Andalucía
Etiquetes: humor, poesia, showman

RAPSOMATOPEIADA per el Biocòmic

La suite és una composició instrumental que consta d'un nombre indeterminat de moviments cadascun dels quals, tradicionalment, es basa en un ritme de dansa. Els diferents moviments es troben en la mateixa tonalitat (es podia canviar de tònica major a menor o a l'inrevés) i contrasten en ritme i caràcter. El nom de suite, precisament es deu a ser un conjunt de fragments o peces que sonen uns darrere dels altres, com una successió.

Comparteix aquesta pàgina

OPINIONS (1)

veure totes les opinions
xxxxx

Litu Bambasses

Mooolt Booo!

Marcar com a ofensiu

+ publicar una opinió

ALTRES ESPECTACLES RELACIONATS (2)

EL RIALLER

1 component

Animador que realment us pot garantir l'èxit de la festa, per la qualitat i la professionalitat contrastada del seu espectacle.

Els Magicontes de Mesiè Armand

1 component

L’encantador magicien Monsieur Armand és un Gran col•leccionista d'objectes què pertanyien als protagonistes de rondalles i faules tradicionals. Aquest simpàtic prohom dramatitza contes; fent servir evocadors estris al·legòrics , què en les seves mans esdevenen màgics.