El portal de l'espectacle

Qui som

Origen de iShow


Els creadors de iShow som un equip format per professionals especialistes en la creació de portals verticals amb àmbit europeu i internacional. Encara que provenim de diferents parts del món, ens uneix la passió per les noves tecnologies i les grans oportunitats que ofereixen per fer créixer qualsevol sector professional.

Objectiu de iShow


Creiem que la indústria de l'espectacle no està aprofitant les enormes possibilitats que ofereix internet.
Per això, volem que iShow sigui l'eina que permeti als professionals trobar-se i comunicar-se de manera directa i fàcil. El nostre objectiu és compilar una guia global d'informació on tothom estigui inclòs i que sigui el lloc de referència on acudir per part de programadors i empreses per buscar espectacles i tancar contractes.

iShow és Gratuït, transparent i per a professionals


iShow és totalment gratuït i no té càrrecs ocults. Igual que altres portals similars com myspace, iShow no cobra cap tipus de tarifa o import per cap dels seus serveis.
Permet un contacte directe entre espectacles i programadors, sense actuar des del portal en cap cas com a intermediaris ni intervenir en els tractes que els usuaris del portal acordin entre si.
Està orientat a professionals i permet restringir part de la informació al públic general.

Funcionament bàsic


Els professionals de l'espectacle poden publicar anuncis dels seus espectacles, empreses i serveis de forma totalment gratuïta.
Per anunciar-te, primer necessites registrar-te i, després, podràs publicar tots els anuncis que desitgis. Perquè el teu anunci tingui èxit, et recomanem que incloguis una descripció el més precisa possible de l'espectacle i totes les fotografies i vídeos que puguis, així com calendaris i tarifes actualitzats per facilitar al màxim la feina dels programadors i entrar en el major nombre de pressupostos.

Si vols veure un llistat dels nombrosos serveis que t'ofereix iShow, visita la pàgina Serveis .

Resum


En resum, els principals objectius de iShow són:
1 - Promoure l'ús de les noves tecnologies en el sector de l'espectacle i afavorir la comunicació entre els diferents artistes, entitats i empreses existents en el mateix, aprofitant per a això els nous canals que proporciona Internet.
2 - Reforçar l'esperit de comunitat en el sector, facilitant la creació d'una base de dades generalitzada que permeti l'intercanvi i la comunicació entre aquests artistes i entitats.

Volem que el portal et sigui útil per al teu treball quotidià. Si tens qualsevol suggeriment ens encantarà que ens ho enviis a contacto@ishow.es
A què esperes per apuntar-te? Treu-li el màxim partit a iShow.