El portal de l'espectacle

Contacta directament amb Aula Músics
Problemes de pressupost:
Fes una oferta!

Anunci publicat el 18/03/2013 - 5362 visites
Esp. interno de Aula Músics

Aula Músics

Contacte:
Enviar e-mail
Veure telèfon
Visitar web

Categoria: Serveis - Estructures
Província d'origen: Tarragona

L’Aula Musics som un centre privat de formació i recerca musical dirigit a totes aquells persones que vulguin iniciar-se i professionalitzar-se en la pràctica de la música moderna.
Des del nostre inici a l’any 2002 estem treballant amb un projecte de formació adaptat als diferents perfils, interessos i edats dels alumnes transmetent-los els valors necessaris per a adquirir amb llibertat el seu propi criteri artístic.
A L’aula contem amb un equip docent implicat gràcies al qual aconseguim contagiar d’entusiasme, optimisme i professionalitat a tots els nostres alumnes.

Aula Musics somos un centro privado de formación y búsqueda musical dirigido a todas aquellas personas que quieran iniciarse y profesionalizarse en la práctica de la música moderna.
Desde nuestros inicios en el año 2002 estamos trabajando con un proyecto de formación adaptado a los diferentes perfiles, intereses y edades de los alumnos, así como transmitiéndole los valores necesarios para adquirir con libertar su propio criterio artístico.
En el Aula contamos con un equipo docente implicado, gracias al cual conseguimos contagiar entusiasmo, optimismo y profesionalidad a todos nuestros alumnos.

Comparteix aquesta pàgina