El portal de l'espectacle

Serveis oferts

Tots els serveis oferts a iShow són gratuïts

 • Publicar anuncis

  Pots publicar anuncis d'espectacles, empreses, sales o entitats.
  Amb un sol compte d'usuari podràs anunciar diversos espectacles que contindran tant dades d'accés públic (contacte, fotos, vídeos, repertori, descripció, calendari, etc.) com uns altres només visibles per usuaris autoritzats (tarifes i ofertes especials).

  més detalls

 • Pàgina web gratuïta

  Per a cada anunci d'espectacle, pots escollir publicar a part una web gratuïta personalizable.
  Totes les dades, fotos, vídeos, tarifes i calendaris que publiquis en ishow seran automàticament actualitzats en la teva web gratuïta.

  més detalls

 • Fitxa tècnica (amb tarifes i calendaris)

  Tots els anuncis d'espectacles tenen associada una fitxa tècnica (de vegades coneguda com a "calendari") totalment personalitzable que pot incloure informació, dades de contacte, foto(s), calendaris, tarifes i ofertes especials.

  més detalls

 • Subscriure's a un espectacle

  Si et subscrius a un o més espectacles, rebràs mensualment la fitxa tècnica per email de forma automàtica.

  més detalls

 • iShow al teu telèfon mòbil

  Des del teu telèfon mòbil podràs connectar-te a www.ishow.es al teu navegador. A més podràs descarregar l'aplicació iShowMobile per gestionar de forma senzilla els calendaris i tarifes dels teus espectacles.

  més detalls

 • Gestionar calendari en xarxa

  Des de qualsevol PC o telèfon mòbil podràs gestionar el calendari del teu espectacle, i tots els canvis que facis seran visibles a l'instant en el calendari dels teus col·laboradors, la fitxa tècnica, el teu anunci a ishow.es, l'"agenda global" d'ishow, la teva web particular i la web gratuïta que et proporciona ishow.

  més detalls

 • Compartir la gestió de l'anunci amb altres col·laboradors

  Si ets un mànager i vols compartir la gestió d'un anunci amb els artistes i viceversa, pots autoritzar-los i qualsevol canvi que realitzi un de vosaltres serà visible per als altres a l'instant.

  més detalls

 • Sincronitzar el calendari amb una altra web

  Si afegeixes un plug-in, podràs incloure el calendari o les tarifes que veus a ishow a qualsevol pàgina web (per exemple la teva pàgina privada d'espectacle o la de manager). Així, qualsevol canvi que realitzis a ishow, es reflectirà a l'instant en el plug-in i podràs gestionar totes les teves webs sense haver de modificar diversos calendaris diferents.

  més detalls

 • pressupost online

  Amb l'eina de "pressupost" podràs incloure artistes fàcilment i desglossar els preus per a cada data. Podràs afegir fins i tot espectacles no anunciats en iShow i conceptes variats.

  més detalls

 • Espectacles favorits

  Pots afegir els espectacles amb els que més treballis a "favorits" i així tindràs una major agilitat a l'hora d'incloure'ls en pressupostos o fer una recerca entre ells.

  més detalls

 • Publicar la programació de sales, municipis, festivals i entitats. Subscriure's.

  Pots publicar la programació de la teva sala, ajuntament, festival o entitat i apareixerà en el teu anunci i en la "Agenda Global" de iShow.
  El públic podrà subscriure's per rebre mensualment un email amb els actes programats.

  més detalls

 • Agenda Global

  La "Agenda Global" inclou les dates tancades per tots els espectacles anunciats i els esdeveniments publicats per sales i municipis.
  Així, el públic podrà buscar a nivell de tot l'estat els esdeveniments per municipi, província, espectacle o data. Funciona com un "google" per a actuacions.

  més detalls

 • Fòrum

  Tens disponible un fòrum dedicat a professionals del espectacles en què fer ofertes i demandes, comprar o vendre equips i instruments i comentar notícies i actualitat del sector, etc.

 • Icona Social Media

  Igual que inclous les icones de Facebook, myspace o twitter en l'apartat "segueix-nos" de la teva web, també pots incloure la icona de iShow perquè els teus visitants es connectin al teu anunci en iShow.

  més detalls

 • Millorar posicionament en cercadors (google, bing, yahoo ...)

  Per millorar el posicionament en cercadors tant de la teva pàgina web com del teu anunci de ishow pots seguir aquests consells:

  més detalls

 • Publicar ofertes especials

  A més de tarifes, pots publicar ofertes individuals per a les dates que consideris oportú (o per a tota una temporada).
  Pots aprofitar-les per cobrir una data que s'apropi perillosament o alguna que t'interessi particularment.