El portal de l'espectacle

Serveis oferts

Tots els serveis oferts a iShow són gratuïts

 • Publicar anuncis

  Qui pot publicar un anunci?

  Professionals, Empreses, Persones i entitats relacionades amb el sector de l'espectacle.

  Hi ha 3 tipus d'anuncis bàsics:

  • De espectacles.
  • D'empreses o professionals. Especialistes en management, estructures o serveis per a l'espectacle. Podran publicar un anunci de la seva empresa i alhora publicar i tenir associats diversos anuncis d'espectacles.
  • De programadors. Municipis, sales festivals o entitats que contracten artistes i mantenen una programació contínua.

  Què he de fer per publicar un anunci?

  Primer has d'estar registrat com a usuari. Per a això, prem a la part superior dreta de la pantalla, en el text de "registra't - anuncia't gratis" i introdueix les teves dades.

  Posteriorment, passarem a comprovar la veracitat de les dades introduïdes per certificar que estàs relacionat amb el sector i t'enviarem un email perquè completis el registre. Un cop ho facis, et demanarem que introdueixis dades, fotos, vídeos, etc. de la teva empresa per acabar de publicar el teu anunci.

  Si gestiones un espectacle i vols publicar un anunci del mateix podràs fer-ho a continuació des del propi assistent o, si ho prefereixes, més tard des de la teva àrea d'usuari.

  Per entrar a la teva àrea d'usuari accedeix amb les teves dades (fent clic a la part superior dreta de la pantalla, en el text de "accés a usuaris"), després apareixerà a la part superior de la pantalla un nou menú de " el meu compte ". Prem a "espectacles" i en la pàgina a la que accedeixis prem el botó de "+ afegir espectacle".  

  Puc publicar diversos anuncis amb un sol usuari registrat?

  SÍ. Els managers, artistes i empreses registrades podran publicar un anunci de la seva empresa a més d'anuncis de diversos espectacles simultàniament. Cada un dels anuncis disposarà de dades, fotos, vídeos, repertori, calendari i tarifes independents dels altres.

  Exemple fictici n º 1: Una agència de management que porta a 3 grups musicals, es registra i després de rebre la confirmació, publica un anunci de la seva companyia, amb el logo de la empresa i fotos de les seves instal.lacions i personal.

  Posteriorment, publica 3 anuncis d'espectacles, un per cada grup, amb els seus respectius dades, telèfon i email de contacte (que en aquest cas són els de l'agència), fotos, vídeos, temes, calendari i tarifes .

  D'aquesta manera, amb un sol usuari registrat, l'agència tindrà 4 anuncis publicats, 1 de l'empresa i 3 d'espectacles.

  Exemple fictici n º 2: Joan Vila té un trio de Jazz que també funciona com Quintet de Blues. El primer que haurà de fer és registrar-se a la categoria d '"artista" i després podrà publicar 2 anuncis, un del trio de Jazz i un altre del Quintet de Blues, que seran totalment independents.

  D'aquesta manera, amb un sol usuari registrat, el Joan Vila tindrà 2 anuncis publicats, un per cada espectacle.

  Qualsevol pot veure les dades publicades?

  NO, hi ha 3 tipus de dades:

  • Públiques: Telèfon, fotos, vídeos, repertori, calendaris, etc. seran visibles per a qualsevol visitant del web.
  • Restringides: Les tarifes i ofertes seran només visibles per als usuaris registrats a iShow (tots seran professionals de l'espectacle dels que la identitat haurà estat verificada). No obstant, l'usuari podrà optar per fer les tarifes públiques si ho desitja.
  • Privades: email i dades privades dels calendaris. És a dir, no donarem mai a ningú el teu email, a més, en els calendaris que gestions podràs escriure anotacions per a cada reserva o data tancada que seran visibles només per a tu i els col·laboradors als que autoritzis.

  Quins controls de qualitat ha de passar un anunci?

  A iShow som exigents pel que fa a la qualitat i l'interès que ha de tenir un anunci per a la comunitat de professionals del sector. Per això, regularment s'examinaran els anuncis publicats per comprovar que aquests compleixen amb uns mínims i que resulten d'interès per als professionals registrats. Perquè un anunci sigui d'interès per a la comunitat, recomanem especialment que contingui les següents dades :: - Fotografies. - Vídeos. - Tarifes. - Calendaris actualitzats. En cas que un anunci no compleixi amb l'estàndard requerit es podrà sol · licitar al seu propietari que modifiqui les dades mentre es suspèn la seva publicació.

  Sóc un usuari inexpert, em pot ajudar algú de iShow a crear el meu anunci?

  Per descomptat. Pots sol·licitar ajuda enviant-nos un email a contacto@ishow.es i contactarem amb tu per guiar-te en la publicació de l'anunci o sol·licitar-te informació i crear-lo nosaltres.

  Exemples d'anuncis

  Aquí pots veure diversos exemples de tipus d'anuncis:

  Espectacle: Grup de Pop-Rock. Empresa de management amb diversos espectacles. Empresa de lloguer d'equips i estructures. Sala de concerts. Ajuntament (regidoria de cultura).

  Torna a la llista de serveis