El portal de l'espectacle

Serveis oferts

Tots els serveis oferts a iShow són gratuïts

 • Compartir la gestió de l'anunci amb altres col·laboradors

  Si ets un mànager i vols compartir la gestió d'un anunci amb els artistes i viceversa, pots autoritzar-los i qualsevol canvi que realitzi un de vosaltres serà visible per la resta a l'instant.

  Per autoritzar algú a cogestionar un anunci de l'espectacle que tens publicat, fes-ho des de la pestanya "Autoritzacions" del menú "Espectacles" de la teva àrea d'usuari. Per a això, inicia la sessió amb el teu compte d'usuari (en cas que no ho hagis fet ja). Al menú superior de " el meu compte " cliqueu " espectacles ". Després tria l'espectacle que t'interessi i prem sobre la pestanya " Autoritzacions ".

  Envia una invitació al teu contacte i, així que l'accepti, ja podrà modificar totes les dades de l'anunci, inclosos calendaris i tarifes. Sempre pots anul·lar l'autorització més endavant i deixarà de tenir accés a l'anunci.

  Gràcies a autoritzar a altres col·laboradors podràs cogestionar el calendari amb ells i t'estalviaràs innombrables trucades i missatges per coordinar reserves i contractacions tancades. A partir del moment en què autoritzis a un col·laborador, tots els canvis que realitzeu un dels 2 al vostre PC o telèfon mòbil serà visible a l'instant per l'altre de manera que no us haureu de trucar per preguntar si una data està lliure o reservada .

  Exemple 1: Un manager publica anuncis dels grups als quals representa. Per un en concret envia una invitació al guitarra del grup, que també porta el tema de la contractació. A partir de llavors el calendari podrà ser consultat i modificat en temps real i de forma totalment actualitzada tant pel manager com pel guitarra. Així s'estalvien contínues trucades per coordinar les reserves i, a més, ambdós podran veure les anotacions realitzades per a cada data de l'altra.

   

  Exemple 2: Un artista publica un anunci i convida al seu manager ia un altre component de la banda a cogestionar-lo. A partir de llavors, els 3 podran modificar totes les dades de l'anunci, incloent calendaris i tarifes i veuran a l'instant els canvis fets pels seus col·laboradors.

  Torna a la llista de serveis