El públic podrà subscriure's per rebre mensualment un email amb els actes programats." />

El portal de l'espectacle

Serveis oferts

Tots els serveis oferts a iShow són gratuïts

 • Publicar la programació de sales, municipis, festivals i entitats. Subscriure's.

  Els municipis, sales, festivals i entitats que publiquin un anunci podran penjar la programació d'espectacles que programin.

  Els visitants de ishow que ho desitgin, podran subscriure's i passaran a rebre mensualment un email amb el programa d'actes dels propers 2 mesos.

  A més, tots els actes programats apareixeran a la "Agenda Global" de iShow, que aglutina tots els esdeveniments publicats per artistes i municipis a tot l'estat espanyol. En ella els visitants podran buscar per data, nom de l'espectacle, municipi, província o paraula clau.

  Exemple 1: El regidor de cultura de l'ajuntament de Sàvia publica l'anunci del seu municipi. Després procedeix de forma regular a pujar els actes programats tant per a les festes com la resta de l'any. D'aquesta manera, els veïns estan puntualment informats dels actes anunciats. A més, al seu bloc ia la web de l'ajuntament col·loca un enllaç a ishow perquè els veïns que ho desitgin puguin tant veure la programació com subscriure per rebre-mensualment per email. D'altra banda, la gent que visiti la "Agenda Global" de iShow (bé arribant a ella directament o a través de google i altres links) es trobarà amb els actes publicats quan facin una cerca per a aquest municipi, província, espectacle o paraula clau. És a dir, si algú està buscant les festes programades per al 13 d'agost a aquesta província i Sàvia té algun acte programat, aquest sortirà com a resultat.

  Exemple 2: La sala de concerts Roxet publica un anunci i puja la programació d'espectacles. Convida a la seva base de contactes a subscriure a aquesta. Altres usuaris que des de google i altres mitjans accedeixen a l'anunci en ishow se subscriuen també per rebre la programació. D'aquesta manera, tots reben mensualment de forma automàtica el programa dels propers 2 mesos. En sortir els seus actes publicats a l'Agenda Global de iShow, quan algú busqui els concerts que té el grup X per al mes d'abril, si la sala Roxet té algun programat, aquest apareixerà com a resultat podent atreure més públic a l'acte.

  Torna a la llista de serveis