El portal del espectáculo

Contacta directamente con
Un País de Conte
Problemas de presupuesto:
¡Haz una oferta!

Anuncio publicado el 10/12/2012 - 2164 visitas / 0 usuarios suscritos
Un País de Conte

Un País de Conte

Contacto:
Enviar e-mail
Ver teléfono
Visitar web - facebook - myspace

Provincia de origen: Barcelona
Actúa en: Cataluña

Aquest és un espectacle familiar de contes i rondalles que vol ser ni més ni menys que un viatge meravellós, pel qual no caldrà enfilar-se a cap avió, vaixell, cotxe o autobús. De la mà d’una bona colla de personatges llegendaris viatjarem, en un tres i no res per les terres de parla catalana: de València a l`Alguer, dels Pirineus a Banyoles i de Mallorca a Montserrat... Si parem bé les orelles coneixerem un grapadet d’històries d’aquests indrets i aprendrem una colla de cançons, tonades i melodies ben boniques. Esteu a punt?

- Components i instrumentació: Carles Cuberes (narració, guitarra, veu, ukelele i percussions)
- Repertori: adaptacions de rondalles populars o bé de creació pròpia inspirades en personatges llegendaris del costumari dels Països Catalans: L’idil•li de na Ruixamantells (Mallorca), Què farem, què direm! (Pallars) i Els gegants del Pedraforca (Berguedà). Els contes van acompanyats de cançons, melodies i tonades de creació pròpia, inspirades en cadascuna de les històries.
- Durada: 50’
- Infraestructura: espai interior o exterior, amb o sense cadires i sense sorolls, on el públic pugui seure; espai escènic de 3x4 metres; accés proper amb vehicle (furgoneta petita) i espai per aparcar; presa de corrent de 220v i 4,4 kw. Equip de so propi.

Comparte esta página

REPERTORIO

ver todo el repertorio

Título

Què farem, què direm!

Listado de temas - estilos - influencias

OPINIONES (0)

No hay opiniones, se el primero en dar la tuya

+ publicar una opinión


OTROS ESPECTÁCULOS RELACIONADOS (3)

Dançons

1 componente

Espectacle d’animació musical adreçat a públic familiar de totes les edats, amb cançons i danses de tota mena, molt festiu i participatiu. Es tracta d’un espectacle ple de ritme, energia i festa que cerca contínuament la interacció i la complicitat amb els infants, educadors, pares i mares...

Cassoles, Olles i Cançons

3 componentes

Espectacle d’animació cent per cent musical i en directe, dirigit a públic familiar, de caire fresc, dinàmic i festiu, amb cançons i danses de tota mena i de repertori propi, que van des la rumba al funky, passant per l’ska i el rock’n roll. Durant tot l’espectacle cerquem la complicitat i participació, d’una o altra forma, de tot el públic: xics i grans. Es tracta d’un espectacle ple de ritme i de festa, amb la força d’una banda trepidant de 3 o 4 músics en directe.

Karibu!

3 componentes

Karibu és una paraula swahili que significa benvingut. Aquesta paraula –potser un xic màgica, especial i carregada de sentit- convida a tothom a participar de la festa. Perquè aquest espectacle pretén ser això: un espai de benvinguda, trobada i comunicació entre persones que canten, juguen i dansen plegades, amb independència de la seva edat, la seva forma de vestir, de pensar o de viure. Es tracta d’un espectacle musical d’animació, adreçat a un públic familiar, de caire participatiu i festiu, que parteix del potencial que tenen les dinàmiques d’animació per a experimentar i viure valors com la cooperació, la solidaritat, la interculturalitat i la justícia social. I és per això que les cançons del repertori estan farcides de pinzellades constants a aquests valors però alhora permeten experimentar en primera persona i de forma vivencial, dinàmica i lúdica els valors proposats.