El portal del espectáculo

Contacta directamente con
Clown Music Festival
Problemas de presupuesto:
¡Haz una oferta!

Anuncio publicado el 11/02/2013 - 2277 visitas / 0 usuarios suscritos
Clown Music Festival

Clown Music Festival

Contacto:
Enviar e-mail
Ver teléfono
Visitar web

Provincia de origen: Barcelona
Actúa en: Andalucía, Aragón, Asturias, Canarias, Cantabria, Castilla - La Mancha, Castilla y León, Cataluña, Ceuta, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galicia, Illes Balears, La Rioja, Madrid, Melilla, Murcia, Navarra, País Vasco

Aquest espectacle és un espectacle d'animació infantil amb la particularitat que els seus components son dos pallassos. La diversió està assegurada en un espectacle ple de sorpreses.
En Xiscu Xarelo i la Tona Gonsales dos pallassos amb una gran trajectoria es disputen el protagonisme d'aquest espectacle.
Els dos formen part de la Companyia de Pallassos i Espectacles Tres Per Res, amb la qual han recorregut tot Espanya portant el seu particular univers carregat de color i de rialles.
El Clown Music Festival és un espectacle per disfrutar en familia.
Te un començament amb gags de pallasso, aquest començament dona pas a l'animació amb la música els balls etc.... Els gags continuen entre canço i canço, i així fins al final on una espectacular pluja de confetti i globus gegants donaràn el toc final.
La durada de l'espectacles és de 75 minuts aproximadament.

Comparte esta página

OPINIONES (0)

No hay opiniones, se el primero en dar la tuya

+ publicar una opinión


OTROS ESPECTÁCULOS RELACIONADOS (1)

ANIMALADAS

1 componente

espectaculo que mezcla el trabajo de Clown con la narración de cuentos tradicionales en lo que nada és lo que parece, El Payaso Xiscu Xarelu mete en una misma coctelera un puñado de cuentos para agitarlos y preparar un delicioso coctel de diversión.