El portal del espectáculo

Contacta directamente con
Suit Blanca (poesia transparent)
Problemas de presupuesto:
¡Haz una oferta!

Anuncio publicado el 20/09/2015 - 1087 visitas / 0 usuarios suscritos
Suit Blanca (poesia transparent)

Suit Blanca (poesia transparent)

Contacto:
Enviar e-mail
Ver teléfono
Visitar web

Provincia de origen: Girona
Actúa en: País Vasco, Navarra, Murcia, Melilla, Madrid, La Rioja, Illes Balears, Galicia, Extremadura, Comunitat Valenciana, Ceuta, Cataluña, Castilla y León, Castilla - La Mancha, Cantabria, Canarias, Asturias, Aragón, Andalucía
Etiquetas: humor, poesía, showman

RAPSOMATOPEIADA per el Biocòmic

La suite és una composició instrumental que consta d'un nombre indeterminat de moviments cadascun dels quals, tradicionalment, es basa en un ritme de dansa. Els diferents moviments es troben en la mateixa tonalitat (es podia canviar de tònica major a menor o a l'inrevés) i contrasten en ritme i caràcter. El nom de suite, precisament es deu a ser un conjunt de fragments o peces que sonen uns darrere dels altres, com una successió.

Comparte esta página

OPINIONES (1)

ver todas las opiniones
xxxxx

Litu Bambasses

Mooolt Booo!

Marcar como ofensivo

+ publicar una opinión

OTROS ESPECTÁCULOS RELACIONADOS (2)

EL RIALLER

1 componente

Animador que realment us pot garantir l'èxit de la festa, per la qualitat i la professionalitat contrastada del seu espectacle.

Els Magicontes de Mesiè Armand

1 componente

L’encantador magicien Monsieur Armand és un Gran col•leccionista d'objectes què pertanyien als protagonistes de rondalles i faules tradicionals. Aquest simpàtic prohom dramatitza contes; fent servir evocadors estris al·legòrics , què en les seves mans esdevenen màgics.